andretien-shanghai.reismee.nl

zaterdag is Kor vrij

rond het middag uur zijn we naar de kledingmarkt gegaan.Nou dat is een beleving waar je wakker van ligt.Wat een keus en wat een herrie en wat een gepingel.Nog net geen handje klap.Jassen passen en shirts.Maar het zijn kleinere winkeltjes en toch erg netjes.Het personeel blijft vol houden of je iets wil kopen en dan komt Kor op het toneel om af te dingen .Mooi is dat om te horen dat hun chinees met de dag vooruit gaat.Is de prijs niet ver genoeg gezakt dan loop je stom weg uit de winkel.Maar even later kom je ze toch weer tegen in een heel ander deel van dat centrum.En gaat het onderhanelen gewoon verder.Maar dank zij de twee hollandse chinesen hebben we leuk in gekocht.Wij hebben geen kou van de winter. Ook zijn we in een soort franse wijk geweest waar je echt denkt in Monmartre te wandelen.En ook daar wist Carina weer een winkel waar ze nog even naar dit en dat moestkijken .Het is echt niet te geloven hoe ze dat weet te onthouden.Later zijn we toch weer bij Starbucks aan geland om frappacino te proeven. We kennen de smaak wel vanuit andere landen en we kunnen vertellen dat het overal het zelfde is. Ook een rede is om daar heen te gaan dat je zo lekker bootjes kan kijken .Hardstikke druk enmaar 1 keer gaan verzitten en we hadden royal classe.plaatsen. Het is prima weer geweest vandaag dus zaten we er zonder vest. Machtig toch.Afgezakt naar de Hong Mei Road om 3 x schnitsel en 1x kip te verorberen buiten op het terras met leuke muziek.

om acht uur warn we uit gezakt thuis.

Reacties

Reacties

janny & henk

We hebben weer genoten van de verhalen en de fotos. De teksten er onder vindt ik erg leuk. Vandaag is voor ons de winter tijd ingegaan en was gewoon weer op de oude tijd wakker lekker een lange dag.Dinsdag op de soos geef ik jullie ook gelijk op het is op woensdag 4november. (reageer even want jullie zijn dan net terug.)

yvonne

na een feestavond met firma voskamp en thomas berge,en heel veel drank gelijk even jullie belevenissen gelezen, wauw het gaat vervelen......ben weer stikjaloers ;)
MAAR...GENIET VAN DEZE BIJZONDEREN DAGEN BIJ DE HOLLANDSE CHINEZEN

{{ reactie.poster_name }}

Reageer

Laat een reactie achter!

De volgende fout is opgetreden
  • {{ error }}
{{ reactieForm.errorMessage }}
Je reactie is opgeslagen!